Izvor: Luftika.rs, 16.Maj.2022, 14:25

Vlasnici beogradske cvećare zapaljen mercedec vredan 100.000 €, oštećena otkrila motiv

Beogradska policija traga za napadačem koji je u nedelju rano ujutru na Zvezdari zapalio automobil „mercedes GLE“ čija je vrednost oko 100.000 evra.
Skupoceno vozilo u vlasništvu je L. R. (50) koja je vlasnica jedne beogradske cvećare.
Kako piše „Telegarf.rs„, slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Beogradu.
– Oštećena L.R. policiji je rekla da nije dobijala preteće poruke niti se nekom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << zamerila. Jedino što ima nesuglasice sa bivšim partnerom zbog podele imovine. Policija je uzela snimke sa kamera okolnih zgrada kako bi ušla u trag piromanu – kaže naš izvor.
Prema informacijama pomenutog portala, skupoceno vozilo bilo je kasko osigurano.
Podsećanja radi, juče tri sata nakon ponoći došlo je do eksplozije automobila u Ulici Kulina Bana na Zvezdari. Vozilo „mercedes“ je u potpunosti izgorelo, a oštećena su i okolna vozila.
Zapaljen automobil poznatog somborskog advokata

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.