Uvećan vozni park specijalizovanim kombi vozilima za selidbe

Izvor: PRObjave.com, 25.Feb.2013, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uvećan vozni park specijalizovanim kombi vozilima za selidbe

Kompanija Beocontrol je uvećala svoj vozni park sa novim kombi vozilima marke Mercedes zahvaljujući kojima je u mogućnosti da poboljša kvalitet usluge.
U okviru postojećeg voznog parka koji se sastoji od velikog broja vozila različitih namena i gabarita pomoću kojih se obavljaju sve vrste selidbi – stambenog i poslovnog prostora, selidbe kućnih ljubimaca, antikviteta ili međunarodne selidbe, segment kombi prevoza postaje sve popularniji zbog toga što uspešno pokriva različite obime i vrste prevoza.
Kao vodeća agencija za selidbe u Srbiji, kompanija Beocontrol stalno teži unapređenju svojih usluga.
Kompanija Beocontrol bavi se transportom i selidbama stambenih i poslovnih prostora od 2000. godine. Partnerska mreža od preko 1.000 agenata i saradnja sa kompanijama iz 37 zemalja Evrope, omogućavaju kompaniji Beocontrol da svoje usluge nudi širom sveta. Pored transporta robe drumskim, železničkim, vodenim i avio saobraćajem, Beocontrol se bavi međunarodnim i lokalnim selidbama, odnošenjem nepotrebnih stvari, organizacijom međunarodnih sajmova, a nudi i usluge čišćenja, prevoza starijih osoba sa invaliditetom i transporta specijalnih vrsta tereta.
Beocontrol doo
Vojni Put 276C, Blok II
Beograd
Tel: 011 6680260
Email: beograd@beocontrol.com
Web: beocontrol.com

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.