Upucan muškarac na Novom Beogradu

Izvor: Večernje novosti, 05.Apr.2015, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upucan muškarac na Novom Beogradu

Beogradska policija traga za nepoznatim počiniocem koji je u subotu oko 23 sata u Novom Beogradu pucao na "mercedes" valjevskih registracionih oznaka, u kome se nalazio M. B. (31), saznaju beogradski mediji Kako navodi ''Alo'', M. B. se vozio automobilom Ulicom Džona Kenedija kada je na njega pucao napadač iz drugog automobila. Povređeni je prevezen u Urgentni centar gde mu je konstatovana prostrelna rana leve ruke, piše beogradski list. (Alo)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Upucan muškarac u Novom Beogradu

Izvor: Mondo, 05.Apr.2015

Beogradska policija traga za nepoznatim počiniocem koji je noćas oko 23 sata u Novom Beogradu pucao na "mercedes" valjevskih registracionih oznaka, u kome se nalazio Milan Božović (31)...Foto: foto ilustracija: MONDO..Božović se vozio u svom automobilu ulicom Džona Kenedija kada je na njega pucao...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.