Upucan muškarac u Novom Beogradu

Izvor: Mondo, 05.Apr.2015, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upucan muškarac u Novom Beogradu

Beogradska policija traga za nepoznatim počiniocem koji je noćas oko 23 sata u Novom Beogradu pucao na "mercedes" valjevskih registracionih oznaka, u kome se nalazio Milan Božović (31).

Foto: foto ilustracija: MONDO

Božović se vozio u svom automobilu ulicom Džona Kenedija kada je na njega pucao napadač iz drugog automobila, piše “Alo”.

Ranjeni je prevezen u Urgentni centar gde mu je konstatovana prostrelna rana leve ruke.

Njega su policajci Novog Beograda saslušali, ali on nije mogao mnogo da im pomogne, s obzirom da ne zna ko i zbog čega je hteo da ga ubije.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUCNJAVA NA NOVOM BEOGRADU: Ranjen muškarac u Džona Kenedija!

Izvor: Kurir, 05.Apr.2015

Beogradska policija traga za nepoznatim počiniocem koji je noćas oko 23 sata u Novom Beogradu pucao na "mercedes" valjevskih registracionih oznaka, u kome se nalazio Milan Božović (31)...Božović se vozio u svom automobilu ulicom Džona Kenedija kada je na njega pucao napadač iz drugog automobila...Povređeni...

Nastavak na Kurir...

VATRENI OKRŠAJ: Pucali iz automobila u pokretu, pogodili ga u ruku, pa pobegli!

Izvor: Kurir, 06.Apr.2015, 06:17

BEOGRAD - Milan B. (31) ranjen je hicem iz pištolja iz automobila u pokretu u Ulici Džona Kenedija na Novom Beogradu. Motivi ovog obračuna biće utvrđeni daljom istragom, a povređeni je zbrinut u Urgentnom centru, gde se uspešno oporavlja...- Milan B. se u subotu oko 23 sata vozio u svom „mercedesu“...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.