UHAPŠEN VOZAČ MERCEDESA KOJI JE DIVLJAO NA PUTU: Izazvao sudar, pa dao gas! Filmska potera kod Beograda (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 23:24

UHAPŠEN VOZAČ "MERCEDESA" KOJI JE DIVLJAO NA PUTU: Izazvao sudar, pa dao gas! Filmska potera kod Beograda (VIDEO)

Policija ga je jurila i uhapsila

Žestoka saobraćajna nezgoda dogodila se na novoj obilaznici oko Beograda, koja se proteže od Straževice do Bubanj Potoka.

Naime, vozač je snimljen kako vozi "mercedes" u kontra-smeru velikom brzinom, te je u jednom trenutku izazvao saobraćajnu nezgodu, sudarivši se sa vozilom iz suprotnog smera.

Kako se može videti na snimcima objavljenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Instagram stranici "moj_beo_grad_", vozač se nakon sudara nije zaustavio, već je nastavio da vozi dodavši gas, dok ga je policijska patrola jurila.

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

- Policija je pokušala da zaustavi čoveka koji je vozio u suprotnom smeru na novoj obilaznici i izazvao sudar, ali čovek nije stao već je ubrzao - navodi se u objavi na Instagram profilu.

U poslednjoj objavi na ovoj Instagram stranici navodi se da je vozač "mercedesa" uhapšen od strane policije nakon potere, a očevici su snimili trenutak hapšenja.

Podsetimo, ovaj bahati vozač snimljen je kako vozi "mercedes" u kontra-smeru, dok se pritom kretao veoma brzo, a šokirani očevici koji su vozili u svojoj traci sa druge strane, odmah nakon što su to primetili počeli su da snimaju.

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

"Mercedes" se u jednom momentu sudario sa drugim automobilom iz suprotnog pravca.

Nakon što je levom stranom udario u desnu stranu drugog automobila, vozač "mercedesa" nastavio je da vozi još neko vreme u nemogućnosti odmah da se zaustavi, usled brzine kojom se prethodno kretao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LJUPKO PETROVIĆ IZAZVAO SUDAR NA NOVOJ OBILAZNICI: Legendarni trener Crvene zvezde hitno prebačen u bolnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023

Dramatični snimci..Kako "Telegraf" nezvanično saznaje, Ljupko Petrović je prebačen u bolnicu posle udesa. Legendarni fudbalski trener Ljupko Petrović (76) je vozač koji je izazvao saobraćajnu nesreću na novoj obilaznici oko Beograda...Čitavu Srbiju šokirao je snimak "mercedesa", koji se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.