LJUPKO PETROVIĆ IZAZVAO SUDAR NA NOVOJ OBILAZNICI: Legendarni trener Crvene zvezde hitno prebačen u bolnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 23:54

LJUPKO PETROVIĆ IZAZVAO SUDAR NA NOVOJ OBILAZNICI: Legendarni trener Crvene zvezde hitno prebačen u bolnicu

Dramatični snimci

Kako "Telegraf" nezvanično saznaje, Ljupko Petrović je prebačen u bolnicu posle udesa. Legendarni fudbalski trener Ljupko Petrović (76) je vozač koji je izazvao saobraćajnu nesreću na novoj obilaznici oko Beograda.

Čitavu Srbiju šokirao je snimak "mercedesa", koji se danas provozao na novoj obilaznici, koja je jutros puštena u saobraćaj, vozeći u kontra smeru, i na kraju izazvao udes.

Sada je otkriven i identitet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vozača vozila marke "mercedes B180", a reč je o legendarnom fudbalskom treneru Ljupku Petroviću (76) koji je svojevremeno sa Crvenom zvezdom osvojio Kup evropskih šampiona 1991. godine potvrđeno je za "Telegraf".

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

On je vozeći levo trakom u kontrasmeru udario u bok automobila marke "ševrolet aveo" kojim je upravljao drugi vozač (63). Kod oba vozača je rezultat na alkotestu bio 0,00.

Iako je video da je ušao u kontra smer, čuveni trener je nastavio da vozi i dalje, dok su ostali učesnici u saobraćaju pokušavali da ga zaobiđu. Prema nezvaničnim informacijama, Petrović je prebačen u bolnicu sa lakšim telesnim povredama.

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Na jednom snimku se vidi kako je "mercedes" udario u vozilo koje se kretalo u pravom smeru i napravio džumbus na auto-putu. Na snimku iz "pravog smera" vidi se da je i policijska patrola ubrzo stigla na teren da obavi uviđaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.