U Italiji uhapšena grupa narko – dilera  iz Srbije

Izvor: RTS, 09.Jun.2020, 18:04

U Italiji uhapšena grupa narko – dilera iz Srbije

Policija u Italiji uhapsila je 10 članova kriminalne grupe za koju sumnjaju da se bavila trgovinom narkoticima, a među uhapšenim članovima ima najviše državljana Srbije.
Prema pisanju portala Đornale di Vićenca, grupa je u Vićenci prodavala marihuanu u urbanim delovima grada, pre svega studentima i deci.

U akciji italijanske policije zaplenjena su tri "audija", " >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mercedes", BMV, 5,5 kilograma droge, stabljike kanabisa, 22 mobilna telefona, 10.000 evra u gotovini, kompjuteri, SIM kartice.
Kako taj portal navodi, uhapšeni su državljani Srbije I.T. (42) sa prebivalištem u Atavilji i koji je već u kućnom pritvoru, M.P. (29) sa boravištem u Vićenci, N.V. (22) i P.M. (52) iz Atavilje.
Uhapšeni su i S.S. (54), kao i 24-godišnji državljanin Srbije čiji identitet još uvek nije poznat.
Pored njih, uhapšeni su i trojica državljana Italije i jedan Rumun.
Ova kriminalna grupa prevozila je drogu iz Španije u Italiju kamionima, a zatim je droga prodavana studentima i deci.
Policija je pokrenula istragu protiv grupe u decembru prošle godine kada je Tasić uhapšen zbog posedovanja skoro 10 kilograma marihuane i 4.000 evra u gotovini, dok su Milojević i Savić uhapšeni u istom periodu, jer je u njihovim garažama pronađeno 77 kilograma marihuane.
Istragom je utvrđeno da je grupa od oktobra 2019. godine do danas organizovala transport i prodaju veliki količine marihuane.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

VIDEO: Uhapšena grupa dilera u Italiji, u njoj najviše državljana Srbije

Izvor: Radio 021, 10.Jun.2020, 07:12

Policija u Italiji uhapsila je 10 članova kriminalne grupe za koju sumnjaju da se bavila trgovinom narkoticima, a među uhapšenim članovima ima najviše državljana Srbije...Prema pisanju portala Đornale di Vićenca, grupa je u Vićenci prodavala marihuanu u urbanim delovima grada, pre svega studentima...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.