VIDEO: Uhapšena grupa dilera u Italiji, u njoj najviše državljana Srbije

Policija u Italiji uhapsila je 10 članova kriminalne grupe za koju sumnjaju da se bavila trgovinom narkoticima, a među uhapšenim članovima ima najviše državljana Srbije.
Prema pisanju portala Đornale di Vićenca, grupa je u Vićenci prodavala marihuanu u urbanim delovima grada, pre svega studentima i deci.
 
U akciji italijanske policije zaplenjena su tri "audija", "mercedes", BMV, 5,5 kilograma droge, stabljike kanabisa, 22 mobilna telefona, 10.000 evra u gotovini, kompjuteri, SIM kartice.
 
Kako taj portal navodi, uhapšeni su državljani Srbije Ivan T. (42) sa prebivalištem u Atavilji i koji je već u kućnom pritvoru, Mira P. (29) sa boravištem u Vićenci, Nikola V. (22) i Pero M. (52) iz Atavilje. Uhapšeni su i Stanoje S. (54), trojica državljana Italije i jedan Rumun. 
 
Policija traga za 25-godišnjim državljaninom Srbije, članom ove kriminalne grupe, koji je trenutno nedostupan italijanskoj policiji.
 
 
Ova kriminalna grupa prevozila je drogu iz Španije u Italiju kamionima, a zatim je droga prodavana studentima i deci.
 
Policija je pokrenula istragu protiv grupe u decembru prošle godine kada je Ivan T. uhapšen zbog posedovanja skoro 10 kilograma marihuane i 4.000 evra u gotovini, dok su Pero M. i Stanoje S. uhapšeni u istom periodu, jer je u njihovim garažama pronađeno 77 kilograma marihuane.
 
Istragom je utvrđeno da je grupa od oktobra 2019. godine do danas organizovala transport i prodaju veliki količine marihuane.
 
  • Сремац

    11.06.2020 19:15
    ЛАДОЛЕЖИ
    Данас свако може бити држављанин Србије. Колико је само било долазака у Србију од деведесетих из бивших Република и "наставака у свет" Сад су стасали за добру зараду, без много рада. Ја такве не сматрам нашим грађанима
  • Q

    10.06.2020 09:06
    Nepravda. To im je "namesteno" jer su Srbi, antiglobalisti...
  • vodoinstalater

    10.06.2020 08:55
    Posle se pitamo sto nas uvek predstavljaju ko mafiju po americkim filmovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.