Sudar hitne pomoći i kamioneta, niška Hitna pomoć preuzela pacijenta

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Apr.2016, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar hitne pomoći i kamioneta, niška Hitna pomoć preuzela pacijenta

U sudaru saniteta Hitne pomoći Doma zdravlja iz Aleksinca i teretnog vozila marke “Mercedes”, danas oko 14.40 časova na Bulevaru 12. februara u Nišu, nije bilo povređenih, a pričinjena je materijalna šteta.

Do sudara je došlo na raskrsnici za skretanje prema kasarni „Mija Stanimirović“, na ulazu u Niš. Pacijenta koji se nalazio u aleksinačkom sanitetu preuzela je ekipa niške Hitne pomoći, koja ga je odvezla do Kliničkog centra u Nišu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info <<
- Pacijent iz Aleksinca vožen je sanitetom na konsultativni pregled na Kliniku za hematologiju Kliničkog centra u Nišu. Nakon udesa, ekipa Hitne pomoći u Nišu preuzela je pacijenta i prevezla ga do KC Niš. Nije bilo povređenih tako da nikome nije ukazivana pomoć, kaže portparol Hitne pomoći u Nišu dr Dušan Gostović.

Policija koja je došla po pozivu građana konstatovala je da je pričinjena samo materijalna šteta i da nema povređenih. Kako saznajemo, vozači su popunili ervopski zapisnik tako da nije bilo posla za saobraćajce.

Aleksinačke vesti

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.