Sprečen pokušaj šverca cigareta

Izvor: RTS, 27.Apr.2013, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečen pokušaj šverca cigareta

Krijumčarnje 74.000 komada cigareta sprečili carinici na graničnom prelazu Špiljani na ulasku u Srbiju. Više od 3.500 paklica cigareta bez akciznih markica, bile sakrivene u duplom dnu vozila kojim je upravljao srpski državljanin iz Tutina.

Carinici su na graničnom prelazu Špiljani sprečili pokušaj krijumčarenja skoro 74.000 komada cigareta, saopšteno je iz Uprave carina Srbije.

Neprijavljene cigarete otkrivene su na ulazu u Srbiju u kombiju marke "mercedes" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tutinskih registarskih oznaka, a vozilom je upravljao srpski državljanin iz tog mesta.

Vozilo je detaljno pregledano, pošto su sumnju carinika izazvale olabavljene lajsne na podu kombija. Otkriveno je da vozilo ima duplo dno, odnosno da su cigarete sakrivene u posebno napravljen bunker u podu, navedeno je u saopštenju.

Pronađeno je ukupno 3.697 paklica cigareta marke "Marble", bez akciznih markica, piše u saopštenju.

Cigarete i kombi privremeno su zadržani do okončanja prekršajnog postupka koji je pokrenut protiv vozača.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjeno 74.000 komada cigareta (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Apr.2013

Neprijavljene cigarete su otkrivene na ulazu u zemlju, na graničnom prelazu Špiljani, u petak oko 19.30 časova, u kombiju marke Mercedes, tutinskih registarskih oznaka

Nastavak na Telegraf.rs...

Zaplenjeno 74.000 cigareta

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Apr.2013

Carinici su na graničnom prelazu Špiljani sprečili pokušaj krijumčarenja skoro 74.000 komada cigareta, saopšteno je danas iz Uprave carina Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.