Saslušanje Pirelija i Mercedesa

Izvor: B92, 20.Jun.2013, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saslušanje Pirelija i Mercedesa

Svetska automobilska federacija (FIA) počela je saslušanje u Parizu zbog utvrđivanja da li su ekipa Mercedesa i proizvođač guma Pireli prekršili pravila F-1.

FIA će uz pomoć suda utvrditi da li je Mercedes dobio prednost nad konkurentima time što je prošlog meseca u Barseloni isprobavao gume, iako to nije bilo dozvoljeno. Zbog tih testiranja najviše su protestovali Red Bul i Ferari.

Iz Pirelija je negirano da je bilo kršenja pravila i da 1.000 kilometara testiranja nije donelo prednost Mercedesu u odnosu na druge.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz,   Pariz,   Ferrari

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Saslušanje Mercedesa i Pirelija

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jun.2013

Svetska automobilska federacija (FIA) je počela danas saslušanje u Parizu zbog utvrđivanja da li su ekipa Mercedesa i proizvođač guma Pireli prekršili pravila Formule 1. .. FIA istražuje da li su prekršena pravila  ..FIA će uz pomoć suda utvrditi da li je Mercedes dobio prednost nad konkurentima...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.