Predstavljen “mercedes S-klase”

Izvor: Dzungla.org, 27.Sep.2013, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljen “mercedes S-klase”

Kompanija Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora predstavila je u četvrtak uveče novu S-Klasu u neobičnom ambijentu – u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Nesporni lider tehnoloških inovacija u svetskom automobilizmu zasenio je goste, kako automobilom koji je došao „pravo iz budućnosti“, tako i ekskluzivnom premijerom koja je umetničkom notom pratila nivo luksuza i estetike koji ovom nemačkom brendu i priliči. >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Kroz veče kabarea, ali i zanimljivu istoriju najluksuznijeg modela Mercedes-Benza, goste je vodio glumac Dragan Vujić. Gosti su se uverili da je sa svoja tri razvojna prioriteta „Intelligent Drive“, „Efficient Technology“ i „Essence of Luxury“ nova S-Klasa pomerila granice tehnologije na mnogim poljima. Iz Mercedesa poručuju da oni koji budu imali privilegiju da voze ovaj automobil radiće to sa uživanjem, zanjući da nova S-Klasa poseduje najnaprednije sisteme koji, između ostalog, registruju blizinu pešaka, rupe na putu, prepoznaju boju svetala na semaforu. Premijeri su prisustvovale brojne zvanice, a između ostalih, nemački ambasador Hajnc Vilhem, prestolonaslednik princ Aleksandar Karađorđević i princeza Katarina, kao i vice-konzul Švajcarske ambasade. OpširnijeVečernje Novosti

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predstavljen “mercedes S-klase”

Izvor: Capital.ba, 27.Sep.2013

BEOGRAD, Kompanija Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora predstavila je u četvrtak uveče novu S-Klasu u neobičnom ambijentu – u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Nesporni lider tehnoloških inovacija u svjetskom automobilizmu zasjenio ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.