Srpska premijera novog Mercedesa S klase

Izvor: B92, 27.Sep.2013, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska premijera novog Mercedesa S klase

Najnovija generacija Mercedesove S klase predstavljena je četvrtak 26. septembra na svečanoj prezentaciji u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

Model za koji se u poslednje vreme vezuje epitet "najboljeg automobila na svetu" imao je glamuroznu domaću premijeru. Svečanost u beogradskom JDP-u počela je dočekom gostiju u foajeu pozorišta, gde su nastupali Tijana Milošević i gudački kvartet Beogradske filharmonije, nakon čega je priređen muzički i svetlosni performans. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Kroz veče magičnog kabarea, ali i zanimljivu istoriju najluksuznijeg modela Mercedes-Benza, goste je vodio glumac Dragan Vujić. Prisutni su mogli da se upoznaju sa tri razvojna prioriteta koje je Mercedes zacrtao prolikom nastanka ovog automobila: "Intelligent Drive", "Efficient Technology" i "Essence of Luxury".

Kao rezultat, nova S klasa poseduje najnaprednije sisteme koji, između ostalog, registruju blizinu pešaka, rupe i izbočine na putu, prepoznaju boju svetala na semaforu, automatski podešavaju maksimalan nivo komfora za svakog vozača i još mnogo toga.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srpska premijera novog Mercedesa S klase

Izvor: B92, 27.Sep.2013

Najnovija generacija Mercedesove S klase predstavljena je četvrtak 26. septembra na svečanoj prezentaciji u Jugoslovenskom dramskom pozorištu...Model za koji se u poslednje vreme vezuje epitet "najboljeg automobila na svetu" imao je glamuroznu domaću premijeru. Svečanost u beogradskom JDP-u počela...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.