Izvor: Luftika.rs, 22.Avg.2022, 09:22

Poznato ko je Srbin koji je pao sa kokainom vrednim milion evra, droga stigla iz Perua

Na graničnom prelazu Batrovci zaplenjeno je 10 kilograma čistog kokaina, čija se vrednost procenjuje na oko milion evra, a on je pronađen kada su pregledali suvozačevo sedište.
Kako piše Telegraf.rs, kokain je poreklom iz Perua u Južnoj Americi.
On je nađen u automobilu mercedes nemačkih registarskih oznaka, koji je vozio srpski državljanin M. J. (37).
– Kokain je pronađen u devet jednakih paketa >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << kod menjača i u patosnici suvozačevog sedišta. Veštačenjem se utvrdilo da je njegova čistoća između 93 i 99 procenata. Bio je namenjan mešanju, gde bi se njegova količina utrostručila – kaže naš sagovornik blizak istrazi.
Slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Srbin koji je pobegao iz zatvora u Zagrebu pao s 4 tone kokaina, oteo mladića i radio s Kolumbijcima

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za šverc 10 kilograma kokaina na Batrovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2022

Pripadnici Uprave kriminalističke policije, SBPOK, uhapsili su M. J. (37) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, posto je u njegovom vozilu na graničnom prelazu Batrovci zaplenjeno više od 10 kilograma kokaina...Policijski...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.