Izvor: RTS, 21.Avg.2022, 21:29

Na Batrovcima zaplenjeno 10 kilograma kokaina, vrednost oko milion evra

U zajedničkoj akciji granične policije i carine na graničnom prelazu Batrovci zaplenjeno je 10 kilograma i 22 grama čistog kokaina. Uhapšen je srpski državljanin zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.
Vrednost zaplenjenog kokaina u putničkom automobilu procenjuje se na oko milion evra.

Pripadnici Odeljena za suzbijanje krijumčarenja odlučili su da prekontrolišu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << crni "mercedes e klase" i ispred suvazačevog sedišta pronašli tajnu pregradu u kojoj je bila droga.
Droga je bila obmotana u nekoliko slojeva crvenog najlona, a u akciji je zaplenjen i automobil.
"Mercedes" nemačkih registarskih tablica vozio je srpski državljanin M. J. (1985), koji je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.

U saopštenju se navodi i da je pretresom dva stana u Beogradu koje koristi osumnjičeni, pronađena vagica za precizno merenje, kao i municija, više komada različitog kalibra.
Protiv njega biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kaže se u saopštenju.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAPLENJEN KOKAIN VREDAN MILION EVRA! Akcija policije i carine na prelazu Batrovci, evo gde su otkrili drogu

Izvor: Blic, 21.Avg.2022

U zajedničkoj akciji granične policije i carine na graničnom prelazu Batrovci zaplenjeno je 10 kilograma i 22 grama čistog kokaina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.