Izvor: Blic, 20.Sep.2023, 01:06

OVO JE SPISAK SVIH PUTNIKA IZ "AUTOBUSA SMRTI" SA CETINJA Sedam osoba u teškom stanju: Vozaču se na teret stavlja teško delo protiv bezbednosti saobraćaja

Danas oko 12:10 časova na magistralnom putu Cetinje – Budva, u mestu Obzovica, dogodila se saobraćajna nezgoda - izletanje vozila sa kolovoza, u kojoj je učestvovao vozač N.S. (36) iz Nikšića koji je upravljao autobusom marke "Mercedes" nikšićkih registarskih oznaka, vlasništvo "Papović prevoz"
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Detalji stravične nesreće u Crnoj Gori: Među povrijeđenima i državljanin BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2023

CETINJE - Vozaču autobusa koji je učestvovao u jučerašnjoj saobraćajnoj nezgodi između Cetinja i Budve na teret se stavlja teško djelo protiv bezbjednosti saobraćaja, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.