Novi ugovor za Fetela

Izvor: RTS, 14.Mar.2011, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi ugovor za Fetela

Vozač Red bula Sebastijan Fetel okončao je spekulacije i potpisao novi ugovor koji će ga vezati za tim do 2014. godine. Aktuelni šampion sveta bio je dovođen u vezu sa prelaskom u nekoliko timova, međutim, novi ugovor sada otklanja sve sumnje.

Sebastijana Fetela „jurio" je Ferari jer ugovori Fernanda Alonsa i Felipea Mase ističu 2013. godine. I Mercedes >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je nameravao da u svoje redove dovede 23-godišnjeg asa, ali je on pred početak sezone posvetio budućnost sadašnjem timu.

Fetel veruje da je Red bul odradio sjajan posao u predsezoni, ali i pored toga očekuje neizvesnu borbu u predstojećem takmičenju.

„Zimski period bio je prilično dobar za nas. Uspeli smo da uradimo mnogo toga. Ne toliko kao Ferari, ali ipak više nego ikad. Videćemo kako će biti na kraju. Ne možemo ništa da obećamo samo zato što je konkurencija odlična. U prethodnim godinama mogli ste pretpostaviti gde se nalazite u odnosu na druge, ali ove godine je to nemoguće", smatra Fetel.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.