Niška policija otkrila 10 migranata u kamionu

Izvor: N1 televizija, 08.Maj.2016, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niška policija otkrila 10 migranata u kamionu

Niška policija otkrila je 10 migranata u kamionu parkiranom na Bulevaru 12. februar, prenela je u nedelju Radio-televizija Srbije.

Migranti su otkriveni danas pre podne, kada su prolaznici prijavili da se iz parkiranog kamiona "mercedes" čuje zapomaganje, potvrđeno je RTS-u u niškoj policiji.

Reč je o kamionu koji je bio zapečaćen na makedonskoj carini.

Slučaj je prijavljen Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu i operativni rad je u toku.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Niška policija otkrila 10 migranata u kamionu

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Maj.2016

Niška policija otkrila je 10 migranata u kamionu parkiranom na Bulevaru 12. februar, prenela je u nedelju Radio-televizija Srbije...Migranti su otkriveni danas pre podne, kada su prolaznici prijavili da se iz parkiranog kamiona "mercedes" čuje zapomaganje, potvrđeno je RTS-u u niškoj policiji...Reč...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.