Niš: Hapšenja osumnjičenih za paljenja automobila

Izvor: Mondo, 02.Feb.2018, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Hapšenja osumnjičenih za paljenja automobila

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, intenzivno radeći na rasvetljavanju paljenja vozila u tom gradu, uhapsili su B. M. (1994), L. S. (1995) iz Niša, B. J. (1998) iz Pirota i N. S. (1989) iz okoline Merošine.

Foto: Guliver/Getty Images, Thinkstock

Oni su osumnjičeni da su učestvovali u paljenju službenog automobila inspektora niške policije.

Sumnja se da je L. S. angažovao B. M. i B. J. da 15. novembra prošle godine zapale vozilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << marke "mercedes" , a N.S. da ih svojim vozilom odveze do kuće oštećenog.

Vozilo je, kako se sumnja, poliveno benzinom, zapaljeno i u potpunosti je izgorelo.

Prilikom hapšenja, kod B. M. je pronađeno 11  komada tableta MDMA, pa će protiv njega Osnovnom

javnom tužilaštvu u Nišu biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje  opojnih droga.

Po nalogu tužioca, osumnjičenima je određeno  zadržavanje do 48 časova nakon čega će,

uz krivičnu prijavu,  biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu  u Nišu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivčno delo izazivanja opšte opasnosti.

Pre nekoliko dana uhapšena su trojica osumnjičenih za isto delo.

Prva hapšenja u Nišu zbog paljenja vozila

Krajem prošle godine, kako su mediji preneli zbog serije paljenja automobila u Nišu, MUP je razrešio Ninoslava Mitića sa mesta načelnika Policijske uprave Niš.

Smenjen načelnik niške policije

Kada su gorela kola u Nišu?

- 5. septembar - Iako je niška policija tvrdila da nema saznanja da je goreo automobil nekog njihovog službenika, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je početkom decembra saopštio da je zapaljen automobil načelnika Kriminalističkog odeljenja niške Policijske uprave Dejana Utvića. Ipak, građani su tek nedavno saznali da je auto zapaljen još septembra.

- 15. novembar - policijski inspektor D. J.

- 16. novembar - zamenik gradonačelnika Niša Miloš Banđur

- 19. novembar - direktor Tržnice Goran Đorđević

- 19. novembar - automobil u niškom naselju Durlan

- 4. decembar - automobil u niškom naselju Trošarina

- 17. decembar - zamenik načelnika Policijske uprave Niš Zoran Bogdanović

- 19. decembar - eksplodirao automobil u naselju Trošarina. Iako zasada nema naznaka da je ovde požar bio podmetnut, ovo je jedini incident u kome je bilo mrtvih.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NI: Policija rešila još jedan slučaj paljenja vozila VIDEO

Izvor: B92, 02.Feb.2018

Niš -- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu rasvetlili još jedan slučaj paljenja automobila u tom gradu. Uhapšena četvorica mladića...Kako je navedeno u saopštenju MUP-a, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, intenzivno radeći na rasvetljavanju paljenja vozila...

Nastavak na B92...

Četvorica uhapšenih zbog paljenja inspektorovog automobila

Izvor: juGmedia, 02.Feb.2018

Pripadnici MUP-a u Nišu, uhapsili su B. M. (1994), L. S. (1995) iz Niša, B. J. (1998) iz Pirota i N. S. (1989) iz okoline Merošine, osumnjičene da su učestvovali u paljenju automobila inspektora niške policije...Sumnja se da je L. S. angažovao B. M. i B. J. da 15. novembra prošle godine zapale...

Nastavak na juGmedia...

Četvorica uhapšena zbog paljenja službenog automobila inspektora policije

Izvor: JUGpress.com, 02.Feb.2018

NIŠ..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu su, intenzivno radeći na rasvetljavanju paljenja vozila u tom gradu, uhapsili B. M. (1994), L. S. (1995) iz Niša, B. J. (1998) iz Pirota i N. S. (1989) iz okoline Merošine, koji su osumnjičeni da su učestvovali u paljenju službenog automobila...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.