Izvor: Luftika.rs, 22.Avg.2022, 07:40

Na graničnom prelazu Batrovci zaplenjen kokain vredan 1 milion evra, sakrili ga u posebnoj pregradi

Na graničnom prelazu Batrovci zaplenjeno je 10 kilograma čistog kokaina, čija se vrednost procenjuje na oko milion evra, on je pronađen kada su pregledali prostor ispred suvozačevog sedišta.
Pripadnici Odeljena za suzbijanje krijumčarenja kontrolisali su skupoceni „mercedes“. Kada su detaljno pregledali suvozačevo sedište. Policajac je bukvalno skidao jedan po jedan deo u delu gde stoje noge suvozača.
U >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << jednom trenutku mu je kolega rekao:
– Izvadi jednu.
Kokain je bio sakriven u u tajnoj pregradi ispod suvozačevog sedišta i bio zaštićen sa čak tri sloja.
Droga je bila spakovana u pravougaonike obmotane crvenim najlonom.
Kokain se nalazio u „mercedesu“ stranih registarskih oznaka, ali je za volanom bio državljanin Srbije, koji je odmah priveden.
Automobil je zaplenjen.
Celo selo šmrče belo: Beogradski japiji na kokainu doživljavaju sebe uspešnijim

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Kokain poreklom iz Perua: Otkriveno ko je Srbin koji je uhvaćen sa drogom vrednom milion evra na Batrovcima

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 22.Avg.2022

BATROVCI – Kokain je pronađen u devet jednakih paketa kod menjača i u patosnici suvozačevog sedišta. Na graničnom prelazu Batrovci zaplenjeno je 10 kilograma čistog kokaina, čija se vrednost procenjuje na oko milion evra, a on je pronađen kada su pregledali suvozačevo sedište. Kako se saznaje,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.