Na Batrovcima zaplenjeno više od 66.000 funti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2020, 09:27

Na Batrovcima zaplenjeno više od 66.000 funti

Carinici su na prelazu Batrovci sprečili pokušaj krijumčarenja više od 66.000 funti. Prekršaj je otkriven kada je za detaljnu kontrolu na ulazu u zemlju izdvojen "mercedes benc" britanskih registarskih oznaka, kojim su putovala dvojica državljana Britanije turske nacionalnosti.

Putnici su carinicima rekli da nemaju ništa sem ličnih stvari i oko 6.000 evra gotovog novca kod sebe. Međutim, tokom detaljnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pregleda, iza naslona zadnjeg sedišta koje se elektronski pomera, pronađene su dve ručno napravljene kartonske kutije pune novčanica od 10 i 20 funti.

Kada je prebrojan sav novac ispostavilo se da u obe kutije ukupno ima 66.520 funti.

Od te sume 51-godišnjem vozaču automobila vraćeno je 9.000 funti, koliko iznosi protivvrednost 10.000 evra, dok je ostatak zadržan do okončanja postupka pred nadležnim sudom.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Na Batrovcima sprečen šverc 66.000 funti

Izvor: Radio 021, 21.Jul.2020

Carinici su u ponedeljak, 20. jula na prelazu Batrovci sprečili pokušaj krijumčarenja više od 66.000 funti...Prekršaj je otkriven kada je za detaljnu kontrolu na ulazu u zemlju izdvojen "mercedes benc" britanskih registarskih oznaka, kojim su putovala dvojica državljana Britanije turske nacionalnosti...Putnici...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.