Mercedes stvarnost na MWC 2018

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 26.Feb.2018, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes stvarnost na MWC 2018

Kako dodati vrednost automobilu i učiniti vožnju zabavnom?
Transformacija je ključni deo strategije. 
Digitalni život automobila uz pomoć Daimlera je u startu prepoznatljiva zbog toga što je UX sličan načinu upotrebe telefona i računara. Uskoro vam neće trebati ključevi za kola – dosta je telefon i aplikacija. 
Za svaku nedoumicu možete pitati Mercedes da vam pojasni ili uradi umesto vas. Lakše je kada imate pomoć! 
Umetnuta stvarnost sam preko telefona prikazuje sve mogućnosti automobila. 

Šta ako nemate Mercedes? I za vas ima aplikacija, koja vam pokazuje vašu svakodnevnu mobilnost i prema njoj savetuje koji je Mercedes najbolji za vas.

MBUX (Mercedes-Benz User Experience) ima bolje povezivanje s telefonima, inteligentni sistem učenja, bolja je grafika, sistem se po potrebi ažurira, jednostavan je za korišćenje i dostupan je na 23 jezika. 

Deljenje automobila se vrši preko aplikacije.  Ako je auto slobodan, šalje vam se dozvola preko aplikacije (šalje vam vlasnik), i pristupate mu kao da imate ključ.
Ovo nije koncept. Već je dostupan u novoj A klasi! U nastavku pogledajte koncept Smart-a

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.