Mercedes pokreće novi brend

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 09.Avg.2016, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes pokreće novi brend

Vreme je da se uloži novac u električne automobile nakon što je Mercedes najavio da će predstaviti potpuno novi brend kao odgovor na Teslu

Novi pod-brend, čije se ime čuva u strogoj tajnosti, proizvodiće samo električne automobile i druga vozila na alternativan pogon

Izvori bliski nemačkom proizvođaču kažu da prvi model (u formi koncepta) možemo da očekujemo već u oktobru na Salonu u Parizu, a plan je da se u ofanzivu krene sa po dva električna krosovera >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << i limuzine. Verovatno će presdnost da bude „broj 1“ dobiti krosover koji će se izgledom potpuno razlikovati od aktulelnih modeal u Mercedsovoj ponudi. Električni krosover će se sklapati u fabrici u Bremenu a trebalo bi da sa jednim punjenjem ima autonomiju od oko 500 kilometara.

U Mercedesu su osetili da imaju dovoljno prostora da se razmašu i osvoje veći deo tržišta. Naime, Tesla je u problemima jer ne može da dovoljno brzo zadovolji potrebe vozača za električnim automobilima, dok u BMW-u nisu zadovoljni rezultatima prodaje modela „i porodice“ zbog čega Bavarci razmišljaju o promeni strategije.

Izvor: mojauto.rs
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.