Mercedes SL Special Edition Mille Miglia 417 premijerno prikazan u Ženevi

Izvor: Moto.rs, 06.Mar.2015, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes SL Special Edition Mille Miglia 417 premijerno prikazan u Ženevi

Mercedes-Benz je predstavio SL Special Edition Mille Miglia model na sajmu automobila u Ženevi. Dostupan kao paket za SL400 i SL500 modele, ova specijalna edicija označava 60 godina od kako je SL trijumfovao u svojoj klasi na legandarnoj trci Mille Miglia gde je Stirling Moss ostvario ukupnu pobedu vozeći 300 SLR model.

Oprema koja je prezentovana košta dodatnih 14.000 evra za SL400 odnosno 12.800 evra za SL500 >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << model pri čemu dodaje kozmetička unapređenja kao što su crveni ukrasi na prednjem spojeru, zadnji spojler, 19“ prednji i 20“ zadnji točkovi kao i crvene čeljusti kočnica. Mercedes-Benz će početi da prima narudžbine za ove modele od 17. aprila.

foto © Mercedes-Benz

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.