Mercedes GLB stiže 2019. godine sa Renault baziranim trocilindarskim motorima

Izvor: Moto.rs, 01.Okt.2014, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes GLB stiže 2019. godine sa Renault baziranim trocilindarskim motorima

Najnoviji izveštaji koji su objavljeni ukazuju na to da Mercedes-Benz radi na razvoju kompaktnog SUV modela baziranog na G klasi koji će se na tržištu pojaviti u toku septembra 2019. godine.

Nazvan GLB, ovaj model biće baziran na sledećoj generaciji MFA2 arhitekture, a pretpostavka je da će to biti lagan i čvrst automobil jeftin za proizvodnju u koji će komotno moći da se smesti do sedam osoba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs <<
Kodni naziv ovog modela je X247, a očekuje se da će ga odlikovati trocilindarski Renault motori koje ovaj proizvođač koristi u okviru svojih automobila namenjenih nezahtevnim kupcima.

Varijante sa više snage biće opremljene 2.0L dizel i benzinskim jedinicama sa opsegom izlazne snage od 204 ks do 272ks. Vrhunski GLB45 AMG beležiće 380ks, a odlikovaće ga twin-turbo motor i devetostepena automatska transmisija.

foto © Mercedes-Benz

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.