Izvor: BalkanRock.com, 29.Apr.2024, 14:53

Prijavi se na Play @ EXIT konkurs i zasviraj na EXIT festivalu

Balkanrock.com Balkanrock.com Prijavi se na Play @ EXIT konkurs i zasviraj na EXIT festivalu Prijavi se na Play @ EXIT konkurs i zasviraj na EXIT festivalu 29/04/2024 EXIT festival i kompanija Visa i ove godine raspisuju tradicionalni Play @ EXIT konkurs, u okviru kog će ukupno šest izabranih autorskih bendova ili izvođača imati priliku da nastupe na kultnim Visa Fusion ili Explosive binama na ovogodišnjem izdanju festivala od 11. do 14. jula, a prijave su otvorene do 29. maja. Play @ EXIT […] Pročitajte ceo tekst Prijavi se na Play @ EXIT konkurs i zasviraj na EXIT festivalu originalno postavljen na Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Na Banja Luka Fest sa Novom bankom i Mastercardom

Izvor: Capital.ba, 30.Apr.2024, 12:59

BANJALUKA – Pod sloganom „Kupi online, uživaj offline”, Nova banka i kompanija Mastercard® u BiH pripremili su specijalnu ponudu za posjetioce četvrtog međunarodnog muzičkog festivala Banja Luka Fest. FOTO: Nova banka Korisnici Super Nova Mastercard® debitnih i kreditnih kartica Nove banke...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.