VANJIN UBICA IZRUČEN SEVERNOJ MAKEDONIJI: Evo kako se Palčo ponašao tokom smeštanja u zatvor u Šutki

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2024, 22:32

VANJIN UBICA IZRUČEN SEVERNOJ MAKEDONIJI: Evo kako se Palčo ponašao tokom smeštanja u zatvor u Šutki

Hladnokrvnog ponašanja, bez ikakvih pritužbi, Ljupčo Palevski Palčo smešten je u pritvorsko odeljenje zatvora u Šutki, zbog sumnje da je ubio Vanju Đorđevsku (14) i Panča Žežovskog (74) prošle godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"HLADNOKRVAN, BEZ REČI" Evo kako je izgledalo izručenje Vanjinog (14) ubice iz Turske u Makedoniju: Čeka ga poseban tretman u zatvoru (VIDEO)

Izvor: Blic, 16.Maj.2024

Hladnokrvnog ponašanja, bez ikakvih pritužbi, Ljupčo Palevski-Palčo smešten je u pritvorsko odeljenje zatvora u Šutki, dok portal "Skoplje1" saznaje da se ničemu nije protivio, niti je razgovarao sa pratnjom i policajcima koji su ga odveli nakon izručenja iz Turske.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.