Mercedes-Benz pickup će proizvoditi kompanija Nissan

Izvor: Moto.rs, 01.Apr.2015, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes-Benz pickup će proizvoditi kompanija Nissan

Najnovija informacija koja je objavljena govori u prilog tome da će Nissan proizvoditi Mercedes-Benz pickup kamionet.

Pre nekoliko dana, Daimler je objavio da će se njihov pickup kamionet na tržištu pojaviti do 2020. godine te da će za proizvodnju biti zadužena kompanija Nissan. Ono što se takođe navodi jeste da će ovaj model biti baziran na Navara modelu te da će ga odlikovati Mercedes-Benz >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << četvoro- i šestocilindarski motori. Ovaj Mercedes-ov pickup prodavaće se na tržištu Evrope, Latinske Amerike, Australije i Južne Afrike. Naravno, ovu vest ipak treba uzeti sa rezervom budući da je danas svetski dan šale.

foto © Mercedes-Benz
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Honda Civic model evropskih specifikacija na globalnom nivou

Izvor: Moto.rs, 02.Apr.2015, 08:16

Honda je najavila da će njihovo Swindon proizvodno postrojenje u Velikoj Britaniji postati glavno proizvodno čvorište za sledeću generaciju Civic modela sa petoro vrata...Kompanija je za sada objavila mali broj informacija, ali je potvrđeno da će se u ovoj fabrici proizvoditi sledeća generacija...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.