Đorđe Stanković poziva Pavlovića i Milića da se predomisle i ukrste argumente u debati u Pozorištu

Izvor: JužneVesti.com, 20.Maj.2024, 18:38

Đorđe Stanković poziva Pavlovića i Milića da se predomisle i ukrste argumente u debati u Pozorištu

Kandidati za gradonačelnika na lokalnim izborima u Nišu, učestvovaće u sredu, 22. maja od 18 sati u Narodnom pozorištu u velikoj predizbornoj debati Južnih vesti. Kandidat liste “Biramo Niš” Đorđe Stanković ističe da je važno i odgovorno da svi dođu, zbog čega je još jednom pozvao i Dragoslava Pavlovića i Dragana Milića.
Kandidat liste “Biramo Niš” Đorđe Stanković rekao je da bi svaka lista koja će učestovati na izborima, trebalo da predstavi svoj tim, plan i program.
Zbog toga je pozvao još jednom i prvog na listi SNS-a Dragoslava Pavlovića i prvog na listi grupe građana “Dr Dragan Milić” Dragana Milića na...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.