Mercedes-Benz obelodanio rezultate prodaje za period januar-novembar

Izvor: Moto.rs, 10.Dec.2014, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes-Benz obelodanio rezultate prodaje za period januar-novembar

Mercedes-Benz je upravo obelodanio rezultate prodaje za prvih 11 meseci ove godine pri čemu je nemački proizvođač luksuznih vozila u pomenutom periodu prodao 1.486.839 jedinica.

Ta brojka je za 12.4% viša u odnosu na broj prodatih vozila u istom periodu godinu dana ranije odnosno više vozila nego što je Mercedes-Benz prodao u toku cele prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << godine. Pored toga, novembar predstavlja jedanaesti uzastopni mesec u kojem je kompanija ostvarila rekordnu prodaju pri čemu je u toku novembra prodato 150.742 jedinice što je za 13% više nego u novembru 2013. godine. Kao deo ovih brojki pominjemo da je u toku meseca novembra prodato 42.413 jedinica vozila koja pripadaju A, B, CLA i GLA klasama odnosno kompaktnim modelima nemačkog proizvođača, što je za 27.1% više nego pre godinu dana.

foto © Mercedes-Benz

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.