Mercedes- Benz kamioni – Početak prodaje modela Actros F i Actros Edition 2

Izvor: AutoBlog, 21.Jan.2021, 00:38

Mercedes- Benz kamioni – Početak prodaje modela Actros F i Actros Edition 2

Štutgart – Novi Actros F je ulazni model u svet Mercedes-Benz kamiona i posebno je usmeren na one kupce koji traže funkcionalan kamion, ali kojima nisu nužne sve inovacije poslednje generacije Actrosa. Oni žele kamion sa atraktivnim odnosom cene i performansi i autentičnim Mercedes-Benz potpisom. Sada kupci u 24 zemlje Evropske Unije i na odabranim tržištima van Evropske Unije, među kojima su i Srbija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora, mogu naručiti ovaj model koji je dizajniran za punu funkcionalnost i efikasnost. Proizvodnja počinje u aprilu. Kombinacija udobnosti i funkcionalnosti Sa...
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Actros F i Actros Edition 2 FOTO

Izvor: B92, 21.Jan.2021

Novi Actros F je ulazni model u svet Mercedes-Benz kamiona i posebno je usmeren na one kupce koji traže funkcionalan kamion, ali kojima nisu nužne sve inovacije poslednje generacije Actrosa.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.