Mercedes-Benz E63 AMG S–model tjuniran od strane kompanije VATH

Izvor: Moto.rs, 10.Dec.2014, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes-Benz E63 AMG S–model tjuniran od strane kompanije VATH

Jedan od najimpresivnijih karavana koji se mogu kupiti ovih dana Mercedes-Benz E63 AMG S-model je upravo postao još impresivniji zahvaljujući tjunerima kompanije VATH koji su primenili turbopunjače ovog modela, napravili neka podešavanja elektronike vozila i instalirali specijalni izduvni sistem.

Vozilo je dobilo još nekoliko modifikacija koje osiguravaju da je sada njegova izlazna snaga 750ks dok je obrtni >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << momenat ograničen na 1000Nm.

To je više snage i obrtnog momenta nego što razvijaju Lamborghini Aventador, Ferrari 458 Italia ili Lamborghini Huracan.

Zahvaljujući ovoliko snazi pomenuti karavan može da dostigne maksimalnu briznu od 350km/h. Isti 5.5L V8 motor koji je korišćen u okviru ovog modela u standardnoj varijanti može da razvije 585ks snage odnosno 800Nm obrtnog momenta.

foto © VATH
Pogledaj vesti o: Lamborghini

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Oficijelne fotografije Hyundai i30 Turbo facelift modela

Izvor: Moto.rs, 11.Dec.2014, 16:00

Nakon serije špijunskih fotografija Hyundai je predstavio i30 facelift model koji će biti ponuđen u najviše pozicioniranoj Turbo verziji. Najvažnija vest vezana za Turbo model je da će on biti dostupan i kao kupe sa troje vrata odnosno i kao hečbek sa petoro vrata...Ovaj model je u suštini verzija...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.