Masa menja Botasa u Vilijamsu?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2016, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masa menja Botasa u Vilijamsu?

Brazilac Felipe Masa postigao je dogovor sa Vilijamsom o povratku u Formulu 1, mesec dana pošto je završio karijeru, i voziće za tu ekipu samo ako Valteri Botas pređe u Mercedes, preneo je danas Skaj.

Masa je na kraju sezone u Vilijamsu završio karijeru, ali bi ipak mogao da se vrati u ekipu ako mesto vozača ostane upražnjeno, odnosno ako Botas pređe u Mercedes. Mercedes traži zamenu za svetskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << šampiona Nika Rozberga, koji je po osvajanju titule završio karijeru.

Vilijams želi Masu pošto će mu u slučaju Botasovog odlaska sledeće godine biti potreban iskusan vozač uz početnika Lensa Strola.

Skaj je preneo da je dogovor sa Masom "postignut u principu" i da će biti poništen ako Botas ostane u Vilijamsu. Ekipa nije komentarisala navode, ali ih je negirao Masin menadžer Nikolas Tod.

Masa je trenutno na odmoru.

Mercedes će početkom sledeće godine saopštiti ko će zameniti Rozberga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.