Masa zbog Botasovog transfera odlaže penziju?

Izvor: Sportske.net, 20.Dec.2016, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masa zbog Botasovog transfera odlaže 'penziju'?

Brazilac Felipe Masa spreman je da odloži odlazak u penziju na molbu Vilijamsa, a zbog izvesnog "transfera" Valterija Botasa u Mercedes.

Odluka šampiona Formule 1 da se povuče nekoliko dana nakon osvajanja titule izazvala je veliku pometnju u ekipama Mercedesa i Vilijamsa.

Mercedes je užurbano krenuo u potragu za adekvatnim rešenjem kako bi nadomestio odlazak Nika Rozberga, a "kocka je pala" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na Valterija Botasa iz Vilijamsa.

Britanski "Bi-Bi-Si" prenosi da su pregovori privedeni kraju i da se samo čeka da Botas i Mercedes ozvaniče saradnju, a takav epilog naterao je i ekipu Vilijamsa na reakciju.

Kako u istom trenutku ne bi ostali bez dvojice vozača u Vilijamsu su zatražili od Felipea Mase da prolongira odlazak u penziju za još godinu dana i sve su prilike da će Brazilac izaći u susret tim zahtevima.

Mercedes će nakon Nove godine ozvaničiti "transfer" Valterija Botasa koji će tako činiti tandem sa Luisom Hamiltonom, dok će Vilijams uz Felipea Masu morati da potraži još jednog vozača za nastupajuću sezonu u Formuli 1.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Masa se vraća u F1, ali samo ako Botas ode

Izvor: B92, 21.Dec.2016, 11:48

Brazilac Felipe Masa postigao je dogovor sa Vilijamsom o povratku u Formulu 1, mesec dana pošto je završio karijeru. Masa je na kraju sezone u Vilijamsu završio karijeru, ali bi ipak mogao da se vrati u ekipu ako mesto vozača ostane upražnjeno, odnosno ako Botas pređe u Mercedes.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.