MERCEDES PRAVI IZMENE: S klasa ima novu kreaciju i naziv (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 18:08

MERCEDES PRAVI IZMENE: S klasa ima novu kreaciju i naziv (VIDEO)

Mogu da se izvrše i dodatne modifikacije.

Nemački SMN Motors je modifikovao Mercedesovu S Klasu, a svoju kreaciju je nazvao SMN600. Kao baza je poslužio Mercedes S580 4Matic, dok je 4,0 litarski V8 sa twin-turbo motor pojačan na 600KS i 820 Nm obrtnog momenta.

Osim jačeg motora, ova S klasa je dobila i izduvni sistem od nerđajućeg čelika, aerodinamički komplet od ugljeničnih vlakana (prednji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razdelnik, okviri otvora za vazduh, bočni pragovi, poklopci retrovizora, spojler na poklopcu prtljažnika i zadnji difuzor), set točkova od 22 inča, kao i kočione čeljusti u Royal Mint boji koja je iskorišćena i u unutrašnjosti.

Klijentima se nude i druge boje unutrašnjosti, u kojoj se inače ističu Nappa koža, alkantara i elementi od ugljeničnih vlakana.

Kompanija navodi da može da izvrši modifikacije na modelima sa kratkim ili dužim međuosovinskim rastojanjem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.