MERCEDES MAJKLA DŽORDANA PRODAJE SE ZA 23 DOLARA: Jedinstveni primerak automobila koji je vozila ŽIVA LEGENDA KOŠARKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 16:52

MERCEDES MAJKLA DŽORDANA PRODAJE SE ZA 23 DOLARA: Jedinstveni primerak automobila koji je vozila ŽIVA LEGENDA KOŠARKE

Zainteresovani se mogu prijaviti na aplikaciji.

Različiti suveniri i predmeti poznatih ličnosti se često prodaju za stotine hiljada, pa čak i za milione dolara na aukcijama, ali ove nedelje će jedna srećna osoba dobiti priliku da kupi skupi automobil koji je nekada vozio Majkl Džordan za samo 23 dolara, simboličnu sumu u čast broja na njegovom dresu.

Jedan od najpoznatijih dragulja u njegovoj kolekciji bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mercedes-Benz S600 Lorinser iz 1996. godine, koji je prodao pre nekoliko godina i procenjen na 120.000 dolara.

Nakon nekog vremena, novi vlasnik je pokušao da ga preproda, stavio na aukciju za 100.000 dolara i dobio ponudu od čak 202.000 dolara, ali se kasnije ispostavilo da ponuđač nije imao novca da to plati, pa je sve propalo.

Sada ga je vlasnik ponovo dao na prodaju, ali ne na aukciji gde bi ponovo dostigao šestocifrenu cenu, već bukvalno za 23 dolara.

Zainteresovani, pišu američki mediji, mogu se prijaviti na aplikaciji, gde će dobitnik prava na dobijanje ovog dela sportske istorije biti izabran žrebom za vrednost dnevnog trošenja u prodavnici.

Don’t adjust your TVs folks, you heard it right…$23! 🤯

Buckle-up, we’re headed to the @nsccshow in the ultimate 1 of 1, a 1996 Mercedes-Benz S600 Lorinser previously owned by basketball legend Michael Jordan, and it can be yours for the low price of $23!

Stay tuned 👀 pic.twitter.com/oFbzGt3WYI

— Whatnot (@Whatnot) July 24, 2023

Automobil je iz 1996. godine, njegov motor raspolaže sa 394 KS i 570 Nm, a do stotke stiže za 6,2 sekundi, ali zbog Lorinser tjuning paketa verovatno su te brojke i veće.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.