Izvor: Luftika.rs, 30.Jun.2023, 08:34

Legendarni srpski trener vozio suprotnom trakom i izazvao udes na novoj obilaznici oko Beograda (VIDEO)

Automobil „mercedes B180“ kojom je upravljao vozač, za kojeg se ispostavilo da je čuveni fudbalski trener Ljupko Petrović (76) kretao se levom saobraćajnom trakom u kontra smeru i udario u bočnu stranu automobila „ševrolet Aveo“, kojim je upravljao vozač Željko Kovačević (63), javlja „Blic“.
Prema navodima pomenutih medija, alkotest oba vozača pokazao je da nisu bili pod dejstvom alkohola (oba 0,00 promila).
Čak i kada je video da nije na dobrom pravcu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << vozač, za kojeg je utvrđeno da je Ljupko Petrović, nastavio je da vozi.
Automobili i kamioni su pokušavali da ga izbegnu, ali je na kraju došlo do nezgode.
Na novoj obilaznici oko Beograda, od Straževice do Bubanj Potoka, u petak uveče oko 20.54 časova dogodila se ova saobraćajna nezgoda.








View this post on Instagram


















A post shared by 192.RS (@192_rs)


Petrović je nedavno postao četvrti najstariji aktivni trener na svetu.
Ispred njega su samo 77-godišnji Mirčea Lučesku, koji sedi na klupi Dinama iz Kijeva i trener hrvatske Gorice Edi Reja, kao i 76-godišnji Žezualdo Fereira, strateg egipatskog Zamaleka.
Petrović je martu ove godine preuzeo Liteks iz Loveča, koji igrao u drugoj bugarskoj ligi.
Sa Crvenom zvezdom je bio prvak Evrope, a bio je i trener Vojvodine, Rada, OFK Beograda, Espanjola, Olimpijakosa, PAOK-a, Lokomotive Zagreb, Liteksa, Levskog iz Sofije…








View this post on Instagram


















A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)


Vozač kod Novog Sada hteo da izbegne direktni sudar, pa završio u popavljenoj njivi (VIDEO)

Pogledaj vesti o: Mercedes Benz,   Fudbal,   Chevrolet

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Pogledajte kako je legendarni LJUPKO PETROVIĆ vozio u kontra smeru i udario u ševrolet: Snimak je šokirao javnost VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 30.Jun.2023

Čuveni trener Ljupko Petrović, koji je, kako se sumnja, izazvao nesreću na novoj obilaznici oko Beograda vozeći u kontra smeru, prebačen je u bolnicu, prenose beogradski mediji.   View this post on Instagram   A post shared by 192.RS (@192_rs) Nesreća se dogodila u blizini tunela Beli Potok nešto...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.