Izvor: Pančevac-online.com, 30.Jun.2023, 10:21

Pogledajte kako je legendarni LJUPKO PETROVIĆ vozio u kontra smeru i udario u ševrolet: Snimak je šokirao javnost VIDEO

Čuveni trener Ljupko Petrović, koji je, kako se sumnja, izazvao nesreću na novoj obilaznici oko Beograda vozeći u kontra smeru, prebačen je u bolnicu, prenose beogradski mediji.   View this post on Instagram   A post shared by 192.RS (@192_rs) Nesreća se dogodila u blizini tunela Beli Potok nešto pre 21 sat. Kako se sumnja, […] The post Pogledajte kako je legendarni LJUPKO PETROVIĆ vozio u kontra smeru i udario u ševrolet: Snimak je šokirao javnost VIDEO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Chevrolet

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznata kazna za Ljupka Petrovića zbog izazivanja udesa

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jun.2023

BEOGRAD - Čuveni fudbalski trener Ljupko Petrović, koji je, kako se sumnja, izazvao nezgodu na novoj obilaznici oko Beograda vozeći u kontra smjeru, dobio je prekršajnu prijavu s obzirom da nema elemenata krivičnog djela.

Nastavak na Nezavisne Novine...

POZNATO KAKVA KAZNA ČEKA PROSLAVLJENOG TRENERA ZVEZDE Vozio pogrešnom trakom i izazvao žestok sudar na auto-putu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023

Izazvao nesreću na novoj obilaznici oko Beograda...Čuveni trener Ljupko Petrović, koji je, kako se sumnja, izazvao nesreću na novoj obilaznici oko Beograda vozeći u kontra smeru, dobio je prekršajnu prijavu s obzirom na to da nema elemenata krivičnog dela...Nakon udesa on je prebačen u bolnicu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.