Lazarevići poželeli mercedes i sina

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jan.2013, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazarevići poželeli mercedes i sina

Milica i Tanja su u svom restoranu Kod dve sestre u Montroju organizovale doček srpske Nove godine. U pomoć su im stigla braća Dragoslav i Obren, šef sale je Goca, kuvari Slaviša i Marina, konobari Marina i Miloš. Sale su dve, dva su benda i 120 prezadovoljnih gostiju. Vulkanski ambijent magnetno privlačan, pa ukoliko je neko i slučajno provirio, odmah je ostao.

Nema pesme koju ne znaju trio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Pariski tamburaši i kvartet Balkanski ekspres Pariz.

- Ponudili smo im tipični srpski meni, dakle, predjela, prasetina, kupus, sarma i kolači - otkriva mlada i lepa gazdarica Milica.

  Dočekali zoru: Niko nije otišao pre jutra

Zalogaji su zalivani pićem i pesmom

Najveseliji: Stefanovići iz Kladova

Uzavrela grupa Valjevaca

Vesela omladina

Sestre vino piju: Mikica i Nataša Lazrević

Stefanovo šire društvo

Stefan sa damama

 

- Ej, vidi prasetinu, kao balerina, nigde masnog, a vino samo klizi - komentariše Stefan u društvu tri Deda Mraza, Anđelke, Aleksandre i Violete, pa umesto njih - ljubi ružu, izjavljujući da mu je jedina ona za to dala dozvolu.

Dok bend raspaljuje, Jelena Lukić (8) bi da oproba žice gitare. Roditelji Irina i Željko iz Velike Moštanice blistaju od zadovoljstva.

- Koliko nas je ubeđivala da je povedemo na doček. Vidi, vidi, možda dete želi da postane druga Ceca - kroz pošalicu govore Lukići.

Dve lepotice, Milica (6) i Elena (4) Mitrović se razigrale, a da iver ne pada daleko od klade potvrđuje Valjevka po mužu, mama Zlata i želju glasno izgovara: "Mercedes", a muž dobacuje:

- Kakav mercedes, u 2013. hoću treće dete i sin da bude.

Kod dve sestre došle su i sestre, Mikica i Nataša Lazarević, svaki damar u njima igra, zbog čega im se iz punih čaša vino preleva.

- Mi nikad ne dočekujemo onu običnu, već samo našu srpsku Novu godinu, od tog nema boljeg provoda.

Zora se najavila, a gosti protestuju:

- Život je bezobziran, eto, sad moramo na posao.

 

Iz Čačka u Pariz

Predrag Ostojić se ovako predstavlja:

- Za doček srpske došao sam iz Čačka, tamo sam odbornik (Dveri) u Gradskoj skupštini. U Parizu mi živi majka, po tradiciji svake godine ulazak u Novu srpsku obeležimo zajedno i složno, porodično i s prijateljima.

  Srpsko selo

Stefanovići iz Kladova u novogodišnjoj konkurenciji nametnuli su se kao najveselije društvo.

- Uz Novu godinu slavimo i Borivojev 70. rođendan - saopštavaju, na šta Borivoje protestuje, hoće da mu obelodane samo 55 godina, a otkriva da posle 37 godina života u Parizu penziju provodi u Srbiji.

Unici Marko (13) i Toma (8) ne kriju zadovoljstvo što su uz njih i baka Zoka i mami Danka, dok "svima želeći sve najsrećnije" Tatjana, Dragan i komšinica Irina, svoje mesto življenja Nožan Sir Marn oslikavaju kao "srpsko selo", dodajući:

- Mi Srbi smo tamo kao Asteriks među Rimljanima.

 
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine,   Nova godina

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.