Kupe-karavan sa sportskim srcem: Mercedes AMG CLA35 Shooting Brake FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 06.Jun.2019, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupe-karavan sa sportskim srcem: Mercedes AMG CLA35 Shooting Brake FOTO/VIDEO

Mercedes je predstavio trenutno najsnažniju verziju modela CLA Shooting Brake.

Kompaktni kupe-karavan nemačkog proizvođača od sada je dostupan i u AMG varijanti sa 4-cilindarskim 2.0 turbobenzincem sa 306 ks (225 kW) i 400 Nm Motor je povezan sa 7-stepenim automatizovanim menjačem sa duplim kvačilom, a snaga se standardno prenosi na sva 4 točka putem Mercedesovog 4Matic sistema.

CLA35 Shooting Brake je u stanju da iz mesta do stotke ubrza za 4,9 s, pre nego >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što dostigne maksimalnih, elektronski ogranićenih 250 km/h.

AMG verzija kupe-karavana razlikuje se i vizualno od regularnog CLA Shooting Brake i to po jedinstvenoj maski hladnjaka i AMG Line prednjem braniku.

Automobil takođe ima prednji spliter, hromirane ukrasne detalje na spoljašnjosti, kao i aerodinamički optimizovane 18-inčne alu felne. AMG stilski paket upotpunjuju bočni aerodinamični elementi na sajtnama, zadnji spojler i specijalno dizajniran zadnji branik sa integrisanim difuzorom.

Kupcima su na raspolaganju i opcione 19-inčne alu felne.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.