DRAMATIČNE SCENE ISPRED TIRŠOVE: Devojčica prijavljena da je pobegla, ali je potom pronađena - Dete je bilo tu u blizini sve vreme

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2024, 10:25

DRAMATIČNE SCENE ISPRED TIRŠOVE: Devojčica prijavljena da je pobegla, ali je potom pronađena - "Dete je bilo tu u blizini sve vreme"

Društvenim mrežama proširila se vest da je devojčica (13) nestala iz UDK Tiršova, međutim kako mediji saznaju, dete je dovedeno na pregled iz druge ustanove, te se prilikom ulaska u zgradu, izgubila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESTALA DEVOJČICA (13) U BEOGRADU! Poslednji put viđena u TIRŠOVOJ, evo šta da uradite ako vidite DEVOJČICU U PIDŽAMI

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 15.Maj.2024

Devojčica Almira se svima obraća na engleskom jeziku Na društvenim mrežama objavljen je apel da je nestala devojčica Almira C. svetlo smeđe kose, ošišana na paž, krupnije građe, starosti 13 godina. Prema datim informacijama, devojčica je navodno pobegla iz Univerzitetske dečje klinike „Tiršova“....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.