Izvor: RTS, 13.Avg.2020, 12:22

Kombi pun krijmčarene robe

Na graničnom prelazu Gradina, carinici su 12. avgusta, u jednom putničkom kombiju pronašli i zaplenili neprijavljeni trpezarijski sto sa šest stolica, garderobu, patike i jedan bicikl.
Roba je otkrivena u putničkom kombiju "mercedes sprinter" bugarskih registarskih oznaka, kojim je osam držvljana Bugarske putovalo ka Nemačkoj, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Na uobičajeno pitanje, da li imaju nešto da prijave carinskoj kontroli, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vozač i putnici su rekli da nemaju, jer sa sobom nose samo lične stvari.
Carinici su među torbama sa ličnim stvarima pronašli nov trpezarijski sto "versaće" sa šest stolica, dve rolo zavese iste robne marke, preko 80 različitih delova garderobe (farmerica, pantalona, bermuda, mantila, haljina, trenerki i majica), sa oznakama poznatih robnih marki "filip plejn", "emporio armani", "fendi", "luj viton" i drugih.
Pored toga, u delu za prtljag putnika našlo se i 24 para patika "balensijaga" i jedan bicikl.
Neprijavljena roba je zadržana do okončanja hitnog prekršajnog postupka pred nadležnim sudom.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

FOTO: Na Gradini zaplenjeni sto i zavese "versaće" i firmirana garderoba

Izvor: Radio 021, 13.Avg.2020

Carinici su u sredu, 12. avgusta, na prelazu Gradina u jednom kombiju pronašli i zaplenili neprijavljeni trpezarijski sto sa šest stolica, garderobu, patike i jedan bicikl...Roba je otkrivena kada je za kontrolu na ulazu u Srbiju pristigao putnički kombi "mercedes sprinter" bugarskih registarskih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.