Izvor: Radio 021, 13.Avg.2020, 13:45

FOTO: Na Gradini zaplenjeni sto i zavese "versaće" i firmirana garderoba

Carinici su u sredu, 12. avgusta, na prelazu Gradina u jednom kombiju pronašli i zaplenili neprijavljeni trpezarijski sto sa šest stolica, garderobu, patike i jedan bicikl.

Roba je otkrivena kada je za kontrolu na ulazu u Srbiju pristigao putnički kombi "mercedes sprinter" bugarskih registarskih oznaka, kojim je osam državljana Bugarske putovalo ka Nemačkoj.

Na uobičajeno pitanje da li imaju nešto da prijave carinskoj kontroli, vozač i putnici su rekli da nemaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << jer sa sobom nose samo lične stvari. Ispostavilo se da to nije tačno, jer su pored ličnog prtljaga imali nameru da preko nekoliko granica prokrijumčare i gomilu neprijavljene robe, saopštava Uprava carine.

Carinici su među torbama sa ličnim stvarima pronašli nov trpezarijski sto "versaće" sa šest stolica, kao i dve rolo zavese iste robne marke.

Pronađeno je i više od 80 različitih delova garderobe (farmerica, pantalona, bermuda, mantila, haljina, trenerki i majica) sa oznakama poznatih robnih marki "filip plejn", "emporio armani", "fendi", "luj viton" i drugih.

Pored toga, u delu za prtljag putnika našlo se i 24 para patika "balensiaga", kao i jedan bicikl.

Neprijavljena roba je zadržana do okončanja hitnog prekršajnog postupka pred sudom.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.