Izvor: B92, 20.Jul.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe poginule u "kadetu"

Kragujevac -- Dve osobe poginule, tri povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Kragujevac-Mladenovac, kod Vlakče.

Kako je saopštila policija, do nesreće je došlo jutros oko dva sata i 40 minuta, kada je vozač automobila marke "mercedes" R.D. (18), iz sela Čumić, prešao na suprotnu stranu kolovoza i udario u putnički automobil marke "opel kadet".

Vozač >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "opel kadeta" Ivan Jokić (27) iz Topole i Zoran Tončić (32), takođe iz Topole, koji je sedeo iza njega, poginuli su na licu mesta.

Dve osobe u tom automobilu zadobile su lakše telesne povrede, dok je vozač "mercedesa", za koga se sumnja da je izazvao saobraćajnu nesreću, zadobio teške telesne povrede, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.