Đilas: Mercedes očito napustio Srbiju jer Beograd kupuje autobuse iz Kine i Turske

Izvor: Danas, 16.Maj.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Mercedes očito napustio Srbiju jer Beograd kupuje autobuse iz Kine i Turske

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas ocenio je da je "očigledno" da je kompanija Mercedes koja je, kako je naveo, po rečima Aleksandra Vučića 2014. godine došla u Ikarbus, 2019, "napustila" Srbiju jer je Grad Beograd nove solo autobuse za potrebe GSP-a naručio od proizvođača iz Kine i Turske, a ne od Ikarbusa. Članak Đilas: Mercedes očito napustio Srbiju jer Beograd kupuje autobuse iz Kine i Turske se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zašto su bebe Srbije i BiH među najboljima na svetu

Izvor: Danas, 16.Maj.2019

BBCSrbija je peta na listi, a Bosna i Hercegovina druga Marina ima četiri meseca. Rođena je 29. decembra, na vreme za doček novu, 2019. godine. „Trudnoća je bila kao i svaka druga, sve analize su uvek bile dobre“, kaže za BBC na srpskom njena majka Aleksandra. „Trudila sam se da jedem zdravu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.