Zašto su bebe Srbije i BiH među najboljima na svetu

Izvor: Danas, 16.Maj.2019, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto su bebe Srbije i BiH među najboljima na svetu

BBCSrbija je peta na listi, a Bosna i Hercegovina druga Marina ima četiri meseca. Rođena je 29. decembra, na vreme za doček novu, 2019. godine. „Trudnoća je bila kao i svaka druga, sve analize su uvek bile dobre“, kaže za BBC na srpskom njena majka Aleksandra. „Trudila sam se da jedem zdravu hranu, dan nije […] Članak Zašto su bebe Srbije i BiH među najboljima na svetu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Otkopavanje groba spartanskog kralja Leonide pre 80 godina

Izvor: Danas, 17.Maj.2019, 07:31

Arheolozoi su juče započeli otkopavanje polja na kom se odigrala čuvena bitka kod Termopila u kojoj je poginuo 480. godine p. n. e. pogionuo Leonida, prenosi list Vreme na današnji dan pre 80 godina. Članak Otkopavanje groba spartanskog kralja Leonide pre 80 godina se pojavljuje prvo na Dnevni list...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.