Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Feb.2024, 11:17

Automobil prepun srebrnog nakita

Carinski službenici su 27. februara 2024. godine na izlazu graničnog prelaza Batrovci, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj jednog putnika da u automobilu preko granice preveze preko 5,2 kilograma srebrnog nakita. Slučaj je otkriven kada je na red za redovnu kontrolu na izlasku iz zemlje pristigao mercedes strane registracije koji se iz Srbije uputio ka Velikoj Britaniji.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CARINICIMA REKAO DA NEMA NIŠTA DA PRIJAVI: Ubrzo su shvatili da ne govori istinu, kada su otvorili prtljažnik ostali su u šoku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024

Šokantan prizor na graničnom prelazu Batrovci...Carinski službenici su 27. februara 2024. godine na izlazu graničnog prelaza Batrovci, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj jednog putnika da u automobilu preko granice preveze preko 5,2 kilograma  srebrnog nakita...Slučaj je otkriven kada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.