Automobil ne motor odvaja Mercedes-Benz od konkurencije u F1

Izvor: Moto.rs, 15.Mar.2015, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobil ne motor odvaja Mercedes-Benz od konkurencije u F1

Bolji motor više ne može da opiše kontinualnu dominaciju Mercedesa u Formuli 1. Aldo Costa je dizajnirao odličan automobil prošle godine, rekao je predsednik tima Nikia Lauda u Melburnu, a ovogodišnji automobil je još bolji.

Zaista, Mercedes se pokazao tokom kvalifikacija drastično bolji od konkurencije pa su tako njegovi vozači ostvarivali za oko 1.4 sekundi bolje vreme po krugu od najbližeg konkurenta odnosno vozila koje je po specifikacijama motora najbliže >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Mercedesovom a to je Williams koji koristi Mercedes-AMG motore. Ako Mercedes i Williams imaju iste motore, onda razlika može da bude samo automobilu, rekao je Felipe Massa vozač Williamsa koji je bio treći u kvalifikacijama u subotu.

foto © Mercedes-Benz
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.