Izvor: Tech-Lifestyle.com, 15.Feb.2024, 13:03

Actros u ulozi džinovskog usisivača

Kada je reč o kamionima Mercedes-Benz, mogu se prilagoditi bilo kojoj upotrebi ili misiji, uključujući vozila za teška opterećenja, kamper ili terensko vozilo, na primer. Jeste li znali da se može prilagoditi i za kretanje po železničkim šinama s ogromnim „usisavačem“ za održavanje železničkih pruga? E pa, to je upravo ono što je AH Vrij, kompanija specijalizovana za uređenje pejzaža, iskopavanje i infrastrukturu iz Wateringena, donela kamionu Mercedes-Benz Actros 3351L 6×4.
Actros; Actros 3351L; Schienen-Lkw; Rail Truck Mercedes-Benz Actros ACE-a je prilagođen sa telom bagera i železničkom šasijom, kako bi mu omogućio putovanje po železničkoj pruzi. Sa tri osovine i snažnim dvostrukim ventilatorom, ovaj Actros je više od kamiona – on je zapravo ogromni usisavač kompaktnih dimenzija i bruto tereta od 33 tone.
Telo bagera omogućava crevu usisavača da postigne potreban doseg. Od kada je lansiran, neprekidno radi. Ovo posebno vozilo pažljivo i pedanto čisti tunel Schiphol svaka četiri meseca, uklanjajući prašinu, pesak, konzerve, papir i ostale nečistoće. Jedno čišćenje traje 27 noći temeljnog rada. Actros u slobodno vreme temeljno „usisava“ sedam kilometara dugi železnički tunel u Belgiji tokom dvanaest vikenda.
Actros; Actros 3351L; Schienen-Lkw; Rail Truck
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.