29.12.2014 ::: Zlatni Mercedes-Benz S63 AMG by Brabus snimljen u Londonu (foto)

Izvor: AutoMagazin, 29.Dec.2014, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

29.12.2014 ::: Zlatni Mercedes-Benz S63 AMG by Brabus snimljen u Londonu (foto)

Na ulicama Londona snimljen je novi Mercedes-Benz S-Klasa modifikovan u "radionici" slavne tjunerske kompanije Brabus. Stručnjaci iz nemačkog Botropa uradili su odličan posao, kako na eksterijeru ove vrhunske limuzine, tako i u tehničkom smislu...

Pažnju spolja privlači atraktivna bež boja (pre će biti da je ovo boja zlata) i komponente od karbona, kao što su retrovizori spliteri i spojleri na branicima. I u enterijeru se nalazi karbon, bež koža i mnogobrojni luksuzni >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << detalji.

reklama

Promene nisu samo vizuelne. Inženjeri su modifikovali i V8 motor zapremine 5,5 litra sa dva turbopunjača, koji razvija maksimalnu snagu od 463 kW. Iz mesta do 100 km/h potrebno mu je 4,4 sekunde. Posle "obrade" u Brabusu, snaga motora povećana je na 625 kW (850 KS), a maksimalni obrtni moment dostiže vrednost od 1.450 Nm.

O performansama se Brabus ne oglašava, ali je poznato da pokazivač brzine ima maksimalnu vrednost od 400 km/h, što je veoma interesantno.

Izvor: Worldcarfans.com
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz,   London

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.